Appenzell 2G - Gourmetgrill
- 0
- Gourmetgrill
- 38 cm
-
Opmerking: Product is volledig functioneel + heeft lichte gebruikssporen
Details: Product kan cosmetische schade hebben aan niet-zichtbare kanten (achterkant of onderkant). De originele doos kan licht beschadigd of opnieuw verpakt zijn. Het product wordt geleverd met een garantie van 1 jaar47,99 €
- Direct leverbaar Op voorraad en klaar voor jou! Bestel nu en geniet van je aankoop zonder vertraging. Op voorraad en klaar voor jou! Bestel nu en geniet van je aankoop zonder vertraging.
- Levertijd: 3 - 5 dagen Ontvang het eerder dan je denkt. Mis deze kans niet, bestel nu! Ontvang het eerder dan je denkt. Mis deze kans niet, bestel nu!
- Klaar voor verzending binnen 24 uur
- 14 dagen retourrecht
- Gratis bezorging
Top features
professioneel gourmetapparaat met moderne metallic-look voor het traditioneel smelten van kazen met moderne techniek
gemakkelijke bediening met draaigreep om de grillplaat in hoogte te verstellen
600W krachtig verwarmingselement voor crèmig uitgelopen kaas in een handomdraai
Productdetails
Traditie en techniek perfect met elkaar versmolten: De Klarstein Appenzell 2G gourmetgrill is de perfecte partner voor een geslaagde gourmetavond met vrienden, buren, partner of met de hele familie.
De Klarstein Appenzell 2G gourmetgrill tovert perfect gesmolten kaas met een lekker goudbruin korstje. Zonder veel moeite geniet u van een ontspannen, culinarische avond met uw liefsten, waaraan u nog lang zult terugdenken.
Geniet op traditionele wijze van gourmet: edele rijpe kaas, gesmolten van het stuk en verdeeld op baquette, aardappelen of vlees. De kaas wordt direct op de grillplaat gelegd en onder het 600W sterke verwarmingselement geplaatst. Door de hoogte in te stellen bepaalt u gemakkelijk hoe snel de kaas crèmig moet worden. Met twee houten handvatten kunt u de grillplaats zijwaarts zwenken en horizontaal kantelen om zo de gesmolten kaas te verdelen onder uw hongerige gasten. Natuurlijk kunt u het vermogen ook via een geïntegreerde draaiknop zelf naar wens instellen: wie de kaas liever iets donkerder heeft, stelt de temperatuur hoger in. Wanneer de kaas maar licht gesmolten moet zijn, is een lagere temperatuur beter.
Met de Klarstein Appenzell 2G gourmetgrill zijn gemoedelijke, ontspannen avonden met culinarische highlights gegarandeerd. Zonder veel moeite tovert u de lekkere Zwitserse specialiteit op traditionele wijze op tafel: uw gasten zullen smelten.
Kenmerken
- aan-/uitschakelaar boven de temperatuurknop
- gourmetapparaat in modern design: donkere metallic-look, instelhandvatten uit hout
- individuele eenvoudige bediening
- perfecte warmtetoevoer dankzij de temperatuurknop
- in hoogte verstelbare, zwenk- en kantelbare grillplaat voor het optimaal smelten van kaas
- gemakkelijk gesmolten kaas eraf schrapen dankzij kantelbare grillplaat
- grote, robuuste poot
- stroomvoorziening: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Afmetingen & Technische details
- Maten: ca. 38 x 31 x 21 cm (BxHxD)
- Gewicht: ca. 3,5 kg
Wat wordt geleverd
- 1 x gourmet-grill
- 1 x grillplaat
- Duitstalige gebruiksaanwijzing (andere talen: Engels, Frans, Spaans, Italiaans)
Levering en verzending
Levertijd: 3 - 5 dagen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.
Ne chauffe pas assez longtemps une temporisation trop longue !
Verwarmt niet lang genoeg, te lange vertraging!
Acheté pour une famille fan de raclette. Le produit ne chauffe pas assez bien. Compliqué de faire une raclette
Gekocht voor een gezin dat fan is van raclette. Het product verwarmt niet goed genoeg. Ingewikkeld om raclette te maken
Praktischer als Käsefondue zu machen Die Vorbereitungen sind sehr einfach, Gerät auf den Tisch stellen, Käsestück drauflegen, Temperatur einstellen und abwarten, bis die obere Käseschicht schmilzt. Mit Brot dann abschaben oder ein Messer benutzen. Kartoffeln(gekocht) dazu kleine Tomaten o.ä.
Praktischer dan kaasfondue maken De voorbereidingen zijn heel eenvoudig, plaats het apparaat op tafel, leg er een stuk kaas op, stel de temperatuur in en wacht tot de bovenste laag kaas smelt. Schraap vervolgens met brood of gebruik een mes. Aardappelen (gekookt) met kleine tomaten of iets dergelijks.
Le support fromage est limite pour mettre un fromage de taille correct. Le thermostat permet de servir environ 4 premières assiettes rapidement et ensuite le thermostat ralentit la chauffe et le service est plus long, dommage...
De kaasondersteuning is beperkt voor het plaatsen van een juiste maat kaas. Met de thermostaat kun je snel zo'n 4 eerste borden serveren en dan vertraagt de thermostaat de verwarming en duurt het serveren langer, wat jammer is...
Le cadeau a plu dommage c'est trop long pour que le fromage fonde.
Het cadeau was jammer, het duurde te lang voordat de kaas smolt.
Idée cadeau
Cadeau idee
Das Raclettegerät ist super! Haben es schon zweimal ausprobiert und die ganze Familie findet es toll. Es geht schneller als gedacht, aber haben nebenbei trotzdem noch ein normales Raclettegerät. Die Handhabung ist auch sehr einfach, macht einfach Spaß damit! Natürlich weiß ich noch nicht wie die Qualität über mehrere Monate/Jahre ist, aber bis jetzt habe ich nichts zu bemängeln!
Het racletteapparaat is geweldig! Heb het twee keer geprobeerd en het hele gezin is er dol op. Het is sneller dan verwacht, maar we hebben nog steeds een normaal racletteapparaat. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken, veel plezier ermee! Ik weet natuurlijk niet hoe de kwaliteit over enkele maanden/jaren is, maar tot nu toe heb ik niets te klagen!
Sehr wacklig und vielleicht für höchstens zwei Personen. Der Käse braucht ewig bis er geschmolzen ist. Auch wenn man nur ne Scheibe macht. Leider. Sonst wäre es okay.
Zeer wankel en misschien voor maximaal twee personen. De kaas duurt een eeuwigheid om te smelten. Ook als je maar één schijf maakt. Helaas. Anders zou het goed zijn.
Ist ein tolles Gerät. Leistung für den Preis absolut in Ordnung. macht Spaß damit zu arbeiten. Ist auch bei meinen Gästen sehr gut angekommen.
Het is een geweldig apparaat. Prestaties zijn absoluut prima voor de prijs. leuk om mee te werken. Het werd ook erg goed ontvangen door mijn gasten.
Top Preis Leistung Verhältnisse
Top prijs-kwaliteitverhouding
Das Gerät ist gut verarbeitet. Da kann man nicht meckern. Auch das es bei einem Brenner länger dauert, bis man mal wieder an der Reihe ist, ist auch völlig ok. Racletten hat ja was mit Gemütlichkeit zu tun. Leider ist die Leistung nicht wie erwartet. Der Käse wird nicht mal ansatzweise kross oben, egal wie lange dieser unter dem Brenner liegt. Der Käse wird nur weicher und mehr auch nicht. Sehr schade. Dann bleib ich doch lieber bei meinem alten Pfännchen-Raclette.
Het apparaat is goed gemaakt. Je mag niet klagen. Dat het bij een brander langer duurt voordat je weer aan de beurt bent, is ook helemaal oké. Raclette heeft iets te maken met comfort. Helaas zijn de prestaties niet zoals verwacht. De kaas begint niet eens knapperig te worden, hoe lang hij ook onder de brander staat. De kaas wordt alleen maar zachter en niets meer. Jammer. Dan blijf ik liever bij mijn oude pan-raclette.
Excellent cadeau merci
Uitstekend cadeau, bedankt
Funktioniert richtig gut Nettes Gerät für gemütliche abende
Werkt echt goed Leuk apparaat voor gezellige avonden
I am very satisfied of this tool. I gave it as a present to my husband who tried it at a Christmas market and was in love with it since. The piece of cheese is well hold and don’t slide down, it is practical to slide the melted cheese on your plate as the tray turns and bends. We are 4 people and it works well for us, the waiting time is just perfect. I advice maybe a bigger model if you are a bigger amount of people. It is solid and a good purchase for this money.
Ik ben zeer tevreden over dit hulpmiddel. Ik gaf het cadeau aan mijn man die het op een kerstmarkt probeerde en er sindsdien verliefd op was. Het stuk kaas zit goed vast en schuift niet naar beneden, het is praktisch om de gesmolten kaas over je bord te laten glijden terwijl het dienblad draait en buigt. We zijn met 4 personen en het werkt goed voor ons, de wachttijd is gewoon perfect. Ik raad misschien een groter model aan als je met een groter aantal mensen bent. Het is solide en een goede aankoop voor dit geld.
Nice tool for cheese lovers! I am very satisfied of this tool. I gave it as a present to my husband who tried it at a Christmas market and was in love with it since. The piece of cheese is well hold and don’t slide down, it is practical to slide the melted cheese on your plate as the tray turns and bends. We are 4 people and it works well for us, the waiting time is just perfect. I advice maybe a bigger model if you are a bigger amount of people. It is solid and a good purchase for this money.
Leuk hulpmiddel voor kaasliefhebbers! Ik ben erg tevreden over dit hulpmiddel. Ik heb het cadeau gedaan aan mijn man die het op een kerstmarkt heeft uitgeprobeerd en er sindsdien verliefd op is. Het stuk kaas is goed vast te houden en glijdt niet naar beneden, het is praktisch om de gesmolten kaas op je bord te laten glijden terwijl de schaal draait en buigt. Wij zijn met 4 personen en het werkt goed voor ons, de wachttijd is gewoon perfect. Ik raad misschien een groter model aan als je met een groter aantal mensen bent. Het is solide en een goede aankoop voor dit geld.
Ein gutes Gerät für ein traditionelles Raclettessen.
Een goed apparaat voor een traditionele raclettemaaltijd.
Für den privaten Gebrauch in kleiner Runde top! So ein Raclettegrill hat schon was für sich. Wir wollten Raclette einfach mal anders, ursprünglicher, also ungefähr so wie es die Schweizer machen und wir wurde nicht enttäuscht! Der Zusammenbau des Gerätes ist recht einfach, die richtige Handhabung muss ein wenig geübt werden. Sobald das Gerät zusammen gebaut ist einfach an den Strom anschließen und los geht's. Ein ordentliches Stück Raclettekäse auf die Metallaplatte (keine Scheiben, das wird nix!), ideal sind rechteckige Käsestücke. Und dann warten bis der Käse schmilzt. Wenn eine Schicht geschmolzen ist dreht man die Metallplatte etwas raus, nimmt ein langes Messer oder einen Schaber, ein gutes Stück Brot (am liebsten gutes frisches Bauernbrot) und schiebt die geschmolzene Schicht Käse direkt aufs Brot. Wie schon erwähnt, es muss geübt werden, denn dass ist nicht ganz so einfach da der Käse ja auch an den Seiten herunterläuft und die Metallplatte nur am Griff festgehalten werden kann. Aber nach kurzer Zeit klappt das auch! Natürlich braucht man Geduld und für viele Mitesser wäre dieses Gerät eher nicht geeignet weil es halt doch dauert bis der Käse schmilzt (wir waren zu dritt, da ging es). Sehr sinnvoll ist die Höhenverstellung und Schrägstellung der Metallplatte damit der Käse auch gleichmäßig wegschmelzen kann. Ebenso gut finde ich den Standfuß, das Gerät an sich ist sehr stabil, der Standfuß ist auch aus Metall und lässt sich leicht reinigen sollte doch mal Käse herunter tropfen. Das einzige was ich als Manko empfinde ist der zu niedrige Rand der Metallplatte. Je mehr der Käse schmilzt desto mehr verläuft er auch an den Seiten, ein höherer Rand zum Auffangen wäre praktischer. Was ich als unnötig bei diesem Gerät empfinde ist die Grillplatte über dem Heizelement. Viel passt sowieso nicht darauf. Mein Fazit: ein echt gutes Gerät ausreichend um in kleiner Runde Raclette zu genießen.
Ideaal voor privégebruik in kleine groepen! Een raclettegrill als deze heeft iets te bieden. We wilden gewoon dat raclette anders en origineler was, ongeveer zoals de Zwitsers het doen, en we werden niet teleurgesteld! Het in elkaar zetten van het apparaat is vrij eenvoudig; de juiste bediening vereist enige oefening. Zodra het apparaat is gemonteerd, sluit u het eenvoudig aan op de stroom en u kunt aan de slag. Een goed stuk raclettekaas op de metalen plaat (geen plakjes, dat gaat niet!), rechthoekige stukjes kaas zijn ideaal. En wacht dan tot de kaas smelt. Als een laagje gesmolten is, draai je de metalen plaat iets naar buiten, neem je een lang mes of schraper, een goed stuk brood (bij voorkeur goed vers boerenbrood) en duw je de gesmolten laag kaas direct op het brood. Zoals al vermeld is het even oefenen, want dat is nog niet zo eenvoudig, omdat de kaas langs de zijkanten naar beneden loopt en de metalen plaat alleen bij het handvat kan worden vastgehouden. Maar na korte tijd werkt het! Natuurlijk heb je geduld nodig en voor veel mee-eters zou dit apparaat niet geschikt zijn omdat het even duurt voordat de kaas gesmolten is (we waren met zijn drieën en het werkte). Het is erg handig om de hoogte aan te passen en de metalen plaat te kantelen, zodat de kaas gelijkmatig kan smelten. Ook de standaard vind ik mooi, het apparaat zelf is erg stabiel, de standaard is ook gemaakt van metaal en is makkelijk schoon te maken mocht er kaas naar beneden druipen. Het enige wat ik een minpunt vind is dat de rand van de metalen plaat te laag is. Hoe meer de kaas smelt, hoe meer deze langs de zijkanten loopt; een hogere rand om hem op te vangen zou praktischer zijn. Wat ik bij dit apparaat overbodig vind is de grillplaat boven het verwarmingselement. Er past toch niet veel op. Mijn conclusie: een heel goed apparaat, voldoende om in een kleine groep van raclette te genieten.
So ein Raclettegrill hat schon was für sich. Wir wollten Raclette einfach mal anders, ursprünglicher, also ungefähr so wie es die Schweizer machen und wir wurde nicht enttäuscht! Der Zusammenbau des Gerätes ist recht einfach, die richtige Handhabung muss ein wenig geübt werden. Sobald das Gerät zusammen gebaut ist einfach an den Strom anschließen und los geht's. Ein ordentliches Stück Raclettekäse auf die Metallaplatte (keine Scheiben, das wird nix!), ideal sind rechteckige Käsestücke. Und dann warten bis der Käse schmilzt. Wenn eine Schicht geschmolzen ist dreht man die Metallplatte etwas raus, nimmt ein langes Messer oder einen Schaber, ein gutes Stück Brot (am liebsten gutes frisches Bauernbrot) und schiebt die geschmolzene Schicht Käse direkt aufs Brot. Wie schon erwähnt, es muss geübt werden, denn dass ist nicht ganz so einfach da der Käse ja auch an den Seiten herunterläuft und die Metallplatte nur am Griff festgehalten werden kann. Aber nach kurzer Zeit klappt das auch! Natürlich braucht man Geduld und für viele Mitesser wäre dieses Gerät eher nicht geeignet weil es halt doch dauert bis der Käse schmilzt (wir waren zu dritt, da ging es). Sehr sinnvoll ist die Höhenverstellung und Schrägstellung der Metallplatte damit der Käse auch gleichmäßig wegschmelzen kann. Ebenso gut finde ich den Standfuß, das Gerät an sich ist sehr stabil, der Standfuß ist auch aus Metall und lässt sich leicht reinigen sollte doch mal Käse herunter tropfen. Das einzige was ich als Manko empfinde ist der zu niedrige Rand der Metallplatte. Je mehr der Käse schmilzt desto mehr verläuft er auch an den Seiten, ein höherer Rand zum Auffangen wäre praktischer. Was ich als unnötig bei diesem Gerät empfinde ist die Grillplatte über dem Heizelement. Viel passt sowieso nicht darauf. Mein Fazit: ein echt gutes Gerät ausreichend um in kleiner Runde Raclette zu genießen.
Zo'n raclettegrill heeft iets voor zichzelf. We wilden gewoon dat raclette anders, origineler zou zijn, ongeveer zoals de Zwitsers het doen, en we werden niet teleurgesteld! De montage van het apparaat is vrij eenvoudig, de juiste bediening vereist wat oefening. Zodra het apparaat is gemonteerd, sluit u het gewoon aan op de voeding en u kunt aan de slag. Een fatsoenlijk stukje raclettekaas op het Metalla-bord (geen plakjes, dat gaat niet!), rechthoekige stukjes kaas zijn ideaal. En wacht dan tot de kaas smelt. Als een laag gesmolten is, draai je het metalen plaatje iets naar buiten, neem je een lang mes of schraper, een goed stuk brood (bij voorkeur goed vers boerenbrood) en duw je de gesmolten laag kaas direct op het brood. Zoals gezegd is het even oefenen, want dat is niet zo makkelijk omdat de kaas ook langs de zijkanten loopt en de metalen plaat alleen bij het handvat vastgehouden kan worden. Maar na korte tijd werkt het! Natuurlijk heb je geduld nodig en voor veel mee-eters zou dit apparaat niet geschikt zijn omdat het gewoon even duurt voordat de kaas smelt (we waren met z'n drieën, het werkte). De hoogteverstelling en helling van de metalen plaat is erg handig, zodat de kaas gelijkmatig kan wegsmelten. Ik hou ook van de basis, het apparaat zelf is erg stabiel, de basis is ook van metaal en is gemakkelijk schoon te maken als er kaas naar beneden druppelt. Het enige wat ik als gemis zie is dat de rand van de metalen plaat te laag zit. Hoe meer de kaas smelt, hoe meer hij langs de zijkanten loopt, een hogere rand om hem op te vangen zou praktischer zijn. Wat ik overbodig vind aan dit apparaat is de grillplaat boven het verwarmingselement. Er past toch niet veel in. Mijn conclusie: een echt goed apparaat dat voldoende is om in een kleine groep te genieten van raclette.
Très bel appareil. Arrivé très vite en revanche je pensais qu’il chaufferait plus.
Zeer mooi apparaat. Het kwam heel snel aan, maar ik dacht dat het meer zou opwarmen.
Wir haben uns dieses Gerät kurzfristig zu Sylvester gekauft. Wir wollten zum Fondue noch ein kleines Highlight haben und es zündet wie ein Feuerwerk. Wir waren 4 Personen und das Gerät hat tadellos funktioniert. Nach der Bestellung habe ich viele Rezensionen gelesen, die die Grillleistung bemängelt haben, dies kann ich nicht bestätigen. Teilweise war der Käse zu schnell fertig, dass wir nicht hinterherkamen (bei 4 Personen)! Reinigung war auch echt simpel. Sind sehr zufrieden und freuen uns auf den nächsten Abend!
We hebben dit apparaat op korte termijn gekocht voor oudejaarsavond. We wilden een klein hoogtepunt hebben met de fondue en het ontbrandt als vuurwerk. We waren met 4 personen en het apparaat werkte perfect. Na bestelling las ik veel recensies die kritiek hadden op de grillprestaties, dit kan ik niet bevestigen. Soms was de kaas te snel klaar dat we het niet bij konden houden (met 4 personen)! Schoonmaken was ook heel gemakkelijk. Zijn zeer tevreden en kijken uit naar de volgende avond!
Da in erster Linie meine Tochter so gerne Raclette isst, haben wir ihr zu Weihnachten diesen Racelette Grill geschenkt. Der Zusammenbau war kinderleicht. Wir haben ein längliches Stück Käse verwendet und das Ding funktioniert wie es soll. Man kann den Abstand zwischen dem Käse und den Heizwinden oben stufenlos einstellen. Und dann einfach warten, bis der Käse oben hinreichend geschmolzen ist, und dann rausdrehen und abstreichen. Die Liegefläche des Käses lässt sich zur Reinigung auch leicht ausbauen. Das Gerät ist sehr praktisch und für knapp 50,- Euro wirklich toll. Ich kann das Gerät uneingeschränkt weiter empfehlen.
Omdat mijn dochter dol is op raclette, hebben we haar deze raclettegrill voor Kerstmis gegeven. De montage was eenvoudig. Wij hebben een langwerpig stuk kaas gebruikt en het ding werkt zoals het hoort. De afstand tussen de kaas en de verwarmingsspiralen aan de bovenzijde stel je traploos in. En dan gewoon wachten tot de kaas bovenop genoeg gesmolten is en dan uitdraaien en afschrapen. Het ligvlak van de kaas kan ook eenvoudig worden verwijderd om schoon te maken. Het apparaat is erg praktisch en echt geweldig voor net geen 50 euro. Ik kan het apparaat zonder voorbehoud aanbevelen.
Feines Gerät Da in erster Linie meine Tochter so gerne Raclette isst, haben wir ihr zu Weihnachten diesen Racelette Grill geschenkt. Der Zusammenbau war kinderleicht. Wir haben ein längliches Stück Käse verwendet und das Ding funktioniert wie es soll. Man kann den Abstand zwischen dem Käse und den Heizwinden oben stufenlos einstellen. Und dann einfach warten, bis der Käse oben hinreichend geschmolzen ist, und dann rausdrehen und abstreichen. Die Liegefläche des Käses lässt sich zur Reinigung auch leicht ausbauen. Das Gerät ist sehr praktisch und für knapp 50,- Euro wirklich toll. Ich kann das Gerät uneingeschränkt weiter empfehlen.
Fijn apparaat Omdat mijn dochter zo graag raclette eet, hebben we haar met kerst deze racelettegrill gegeven. De montage was heel eenvoudig. Wij hebben een langwerpig stuk kaas gebruikt en het ding werkt zoals het hoort. De afstand tussen de kaas en de verwarmingsvijzels aan de bovenzijde kun je traploos instellen. En dan gewoon wachten tot de kaas er bovenop voldoende gesmolten is, dan uitdraaien en uitsmeren. Ook het kaasligvlak kan eenvoudig worden verwijderd om schoon te maken. Het apparaat is heel praktisch en echt geweldig voor een kleine 50 euro. Ik kan het apparaat zonder voorbehoud aanbevelen.
Für den Preis ist das Gerät bzw. die Verarbeitung ok. Geduld beim Essen ist erforderlich, aber für 2 Personen geht es noch mit der Wartezeit. Für uns ist es ideal, und der Käse schmeckt uns so besser als die Scheibenvariante!
Voor de prijs is het apparaat en de verwerking ok. Geduld is vereist tijdens het eten, maar voor 2 personen is de wachttijd oké. Voor ons is het ideaal, en wij vinden de kaas lekkerder dan de gesneden versie!
Gutes Gerät für kleines Geld Für den Preis ist das Gerät bzw. die Verarbeitung ok. Geduld beim Essen ist erforderlich, aber für 2 Personen geht es noch mit der Wartezeit. Für uns ist es ideal, und der Käse schmeckt uns so besser als die Scheibenvariante!
Goed apparaat voor weinig geld. Voor de prijs zijn het apparaat en de afwerking oké. Bij het eten is geduld vereist, maar voor 2 personen is de wachttijd nog te overzien. Het is ideaal voor ons en we vinden de kaas lekkerder dan de plakversie!
Der Raclettegrill funktioniert gut, wenn der Käse erst einmal anfängt zu schmelzen. Man muss vorsichtig sein, wenn man den Käse abstreicht. Es fehlt leider eine Möglichkeit den Käse zu befestigen.
De raclettegrill werkt goed zodra de kaas begint te smelten. Men moet voorzichtig zijn bij het schrapen van de kaas. Helaas is er geen manier om de kaas te bevestigen.
Tip top würde ich wieder kaufen. Mfg
Tip top zou ik zo weer kopen. Met vriendelijke groeten
pour une bonne raclette en tete a tete.
voor een goede onderlinge raclette.
So macht Raclette essen Spaß.
Zo wordt raclette eten leuk.
Für Käseliebhaber Der Zusammenbau ging super schnell und einfach. Knopf an und schon heizt das Gerät auf. Ich habe ein leckeres Stück Raclettkäse eingespannt und schon ging es los.. Der Käse ist schnell geschmolzen und die oberste Schicht konnte abgeschabt werden. Für zwei Personen absolut ausreichend. Hinterher ist alles schnell gereinigt. Einen Stern muss ich abziehen weil die Halterung den Käse nicht in schräger Position hält. Wer gerne geschmolzenen Käse ist wird das Teil lieben.
Voor kaasliefhebbers De montage was supersnel en eenvoudig. Zet de knop aan en het apparaat warmt op. Ik klemde er een heerlijk stukje raclettekaas in en daar gingen we. De kaas smolt snel en de bovenste laag kon eraf geschraapt worden. Absoluut voldoende voor twee personen. Daarna wordt alles snel schoongemaakt. Ik moet een ster aftrekken omdat de houder de kaas niet schuin houdt. Iedereen die van gesmolten kaas houdt, zal dol zijn op dit artikel.
Wir hatten uns sehr auf das Gerät gefreut. Allerdings hatte es beim AUspacken schon leiche Macken, vor allem von den Befestigungen an der Ablageplatte. Generell ist das Gerät etwas wackelig. Die Wärmeleistung ist ok, allerdings sollte man nicht mehr als drei Personen sein, sonst wartet man ewig. Aufgrund des doch guten Preises haben wir das Gerät behalten, es gibt aber sicherlich bessere - und wer es häufiger nutzen will, sollte vielleicht doch etwas mehr investieren.
We keken erg uit naar het apparaat. Het had echter al kleine eigenaardigheden bij het uitpakken, vooral de bevestigingen aan de plank. Over het algemeen is het apparaat wat wiebelig. De warmteafgifte is ok, maar je moet niet met meer dan drie personen zijn, anders wacht je eeuwig. Vanwege de goede prijs hebben we het toestel gehouden, maar er zijn zeker betere - en als je hem vaker wilt gebruiken, moet je misschien wat meer investeren.
Cadeau orignial, idéal pour manger à 2 ou 3 max. Bonne qualité, attention c'est assez lourd. 2 points négatifs : le rangement (il faut désassembler si on a pas un espace assez haut) et le nettoyage (le produit n'est pas pensé pour que ce soit facile...)
Origineel cadeau, ideaal om met 2 of maximaal 3 personen te eten. Goede kwaliteit, let op: hij is behoorlijk zwaar. 2 negatieve punten: opslag (je moet demonteren als je niet genoeg ruimte hebt) en schoonmaken (het product is niet ontworpen om gemakkelijk te zijn...)
Ça donne envie d'en faire souvent.
Het zorgt ervoor dat je het vaak wilt doen.
c'était pour un cadeau mais en tout cas site très bien avec un suivi irréprochable
het was voor een geschenk maar in ieder geval een zeer goede site met een onberispelijke opvolging
Für den privaten Gebrauch ok Natürlich nicht mit einem professionellen Gerät vergleichbar, aber für den privaten Gebrauch in Ordnung. Etwas störend ist die Halterung für den Käse. Die Halterung für einen halben Laib Käse passt nicht, aber wenn man den Käse mit Rouladennadeln anspiest und so befestigt, geht es.
Ok voor privégebruik Uiteraard niet te vergelijken met een professioneel apparaat, maar prima voor privégebruik. De houder voor de kaas is een beetje vervelend. De houder voor een half kaaswiel past niet, maar als je de kaas met rolladespelden vastplakt en zo vastmaakt, werkt het wel.
Natürlich nicht mit einem professionellen Gerät vergleichbar, aber für den privaten Gebrauch in Ordnung. Etwas störend ist die Halterung für den Käse. Die Halterung für einen halben Laib Käse passt nicht, aber wenn man den Käse mit Rouladennadeln anspiest und so befestigt, geht es.
Niet vergelijkbaar met een professioneel toestel natuurlijk, maar prima voor privégebruik. De houder voor de kaas is een beetje vervelend. De houder voor een half brood past niet, maar als je met rolladenaalden in de kaas prikt en zo vastzet, werkt het wel.
Très bon produit
Zeer goed product
TRES BIEN
DRIE GOED
Zugegeben, das Preis-/Leistungsverhältnis ist gut. Allerdings darf man dafür auch kein „Profigerät“ erwarten. Ich halte die Leistubg für etwas schwach. Es dauert mehrere Minuten bis eine Schicht geschmolzen ist. Bei vier Personen entstehen so zwangsläufig Wartezeiten. Wenn man den Käse etwas gebräunt bevorzugt, muss man schon mind. 5 Minuten warten. Das Gerät kommt in Einzelteilen. Der Zusammenbau ist grundsätzlich nicht kompliziert, allerdings fehlt eine vernünftige Anleitung. Nur ein winziges Bild zeigt in einer Art Explosionszeichnung wo was hinkommt. Machbar aber ausbaufähig. Leider fehlt auch jeder Hinweis bzw der eine oder andere Tipp zur Zubereitung. Gerade für Anfänger wäre das sicherlich nicht schlecht. Das Bild entspricht nicht dem gelieferten Artikel (2G). Mein Gerät hat oben ein offenes Gehäuse mit einer abnehmbaren (Grill?) Platte. Auch dazu fehlt jeder Hinweis in der Anleitung. Für zwei Personen bei gelegentlichen Einsatz völlig in Ordnung. Für größere Gruppen sollte man zu einem leistungsstärkeren Modell greifen...
Toegegeven, de prijs/prestatieverhouding is goed. Men mag hiervoor echter geen "professioneel apparaat" verwachten. Ik vind de uitvoering een beetje zwak. Het duurt enkele minuten voordat een laag smelt. Met vier personen ontstaan onvermijdelijk wachttijden. Als je de kaas liever wat bruiner hebt, moet je minstens 5 minuten wachten. Het apparaat wordt in onderdelen geleverd. De montage is in principe niet ingewikkeld, maar er zijn geen redelijke instructies. Slechts een klein plaatje laat zien waar wat in een soort geëxplodeerde tekening komt. Haalbaar maar uitbreidbaar. Helaas is er ook geen informatie of een of andere tip voor de voorbereiding. Dat zou zeker niet slecht zijn, zeker niet voor beginners. De afbeelding komt niet overeen met het geleverde artikel (2G). Mijn toestel heeft aan de bovenzijde een open kast met een uitneembaar (grill?) paneel. Ook in de instructies staat dit nergens vermeld. Perfect voor twee personen voor incidenteel gebruik. Voor grotere groepen moet u een krachtiger model gebruiken...
Gutes Gerät zum günstigen Preis Zugegeben, das Preis-/Leistungsverhältnis ist gut. Allerdings darf man dafür auch kein „Profigerät“ erwarten. Ich halte die Leistubg für etwas schwach. Es dauert mehrere Minuten bis eine Schicht geschmolzen ist. Bei vier Personen entstehen so zwangsläufig Wartezeiten. Wenn man den Käse etwas gebräunt bevorzugt, muss man schon mind. 5 Minuten warten. Das Gerät kommt in Einzelteilen. Der Zusammenbau ist grundsätzlich nicht kompliziert, allerdings fehlt eine vernünftige Anleitung. Nur ein winziges Bild zeigt in einer Art Explosionszeichnung wo was hinkommt. Machbar aber ausbaufähig. Leider fehlt auch jeder Hinweis bzw der eine oder andere Tipp zur Zubereitung. Gerade für Anfänger wäre das sicherlich nicht schlecht. Das Bild entspricht nicht dem gelieferten Artikel (2G). Mein Gerät hat oben ein offenes Gehäuse mit einer abnehmbaren (Grill?) Platte. Auch dazu fehlt jeder Hinweis in der Anleitung. Für zwei Personen bei gelegentlichen Einsatz völlig in Ordnung. Für größere Gruppen sollte man zu einem leistungsstärkeren Modell greifen...
Goed apparaat voor een redelijke prijs Toegegeven, de prijs/prestatieverhouding is goed. Je moet hiervoor echter geen “professioneel apparaat” verwachten. Ik vind de prestaties wat zwak. Het duurt enkele minuten voordat een laag smelt. Bij vier personen ontstaan onvermijdelijk wachttijden. Als u de kaas liever een beetje bruin heeft, moet u minimaal 5 minuten wachten. Het apparaat wordt geleverd in afzonderlijke onderdelen. De montage is in principe niet ingewikkeld, maar er zijn geen zinvolle instructies. Slechts een klein plaatje laat, in een soort exploded view, zien waar wat heen gaat. Haalbaar maar uitbreidbaar. Helaas is er geen hint of een of twee tips voor de voorbereiding. Dat zou niet slecht zijn, vooral voor beginners. De afbeelding komt niet overeen met het geleverde artikel (2G). Mijn toestel heeft aan de bovenzijde een open behuizing met een verwijderbaar (grill?) paneel. Ook hierover staat geen informatie in de instructies. Perfect voor twee personen voor incidenteel gebruik. Voor grotere groepen moet je een krachtiger model kiezen...
L'hiver, nous aimons bien la raclette et nous en faisons souvent à tel point que notre ancien appareil à coupelles présente des signes d'usures. Puisqu'il faut le remplacer, pourquoi ne pas choisir cet appareil plus typique qui nous faisait envie depuis longtemps. Aussitôt reçu, aussitôt essayé. Je trouve qu'avec cet appareil le fromage est plus savoureux. Cela est probablement du au fait qu'il fond plus lentement et de façon plus régulière. Je n'ai plus acheté des tranches prédécoupées mais du fromage en bloc, ce qui coûte moins cher. De plus, il ne faut plus couper les croûtes, celle-ci servent à ce que le fromage ne coule pas sur le côté. L'appareil est simple à monter. Poser la base sur une table, introduire le support fromage sur l'axe de la partie chauffante et le fixer. Introduire l'axe dans la base et le fixer. Il suffit de régler la position de support en fonction du morceau de fromage. Brancher l'appareil, attention, !e câble est assez court, une allongé sera nécessaire. On règle la température au moyen du thermostat et on remonte le support au fur et à mesure que le fromage diminue. Pour racler, il faut un peu l'habitude et je pense qu'un couteau spécial raclette n'est pas superflu, ce sera mon prochain achat. Le monde d'emploi fourni est en Anglais et Allemand mais l'utilisation n'est vraiment pas compliquée.
In de winter houden we van raclette en doen we vaak zoveel dat ons oude apparaat met kopjes tekenen van slijtage vertoont. Aangezien het moet worden vervangen, kunt u kiezen voor dit meer typische apparaat waar we al heel lang jaloers op zijn. Zodra ontvangen, meteen geprobeerd. Ik vind dat met dit apparaat de kaas lekkerder is. Dit komt waarschijnlijk doordat het langzamer en gelijkmatiger smelt. Ik kocht geen voorgesneden plakken meer maar blokkaas, dat kost minder. Daarnaast hoef je de korsten niet meer te snijden, die worden gebruikt om te voorkomen dat de kaas langs de zijkant loopt. Het apparaat is eenvoudig in elkaar te zetten. Plaats de basis op een tafel, plaats de kaassteun op de as van het verwarmingsgedeelte en bevestig deze. Steek de as in de basis en bevestig deze. Pas gewoon de steunpositie aan op basis van het stuk kaas. Sluit het apparaat aan, wees voorzichtig!De kabel is vrij kort, een langwerpige kabel is nodig. De temperatuur wordt geregeld door middel van de thermostaat en de steun wordt verhoogd naarmate de kaas zakt. Om te schrapen heb je wat oefening nodig en ik denk dat een speciaal raclettemesje niet overbodig is, dat wordt mijn volgende aanschaf. De geboden werkgelegenheidswereld is in het Engels en Duits, maar het gebruik is echt niet ingewikkeld.
Bisher kannte ich Raclette immer nur als das was wohl eher als Partyraclette zu verstehen ist: unten Pfännchen, oben Grillplatte. Der traditionelle Raclette Grill von Klarstein besteht aus einem oben liegenden Heizstab und einer schwenk- und höhenverstellbaren Platte auf den der Käse kommt. Ich habe bisher einen Appenzeller Käseblock und einen mittelalten Gouda ausprobiert. Beide schmelzen sehr gut und relativ schnell. Dennoch tendiere ich geschmacklich eher zum Appenzeller, weil er deftiger im Geschmack ist und dem überbackenen (Kartoffeln, Tomaten, etc.) mehr den klassisch traditionellen Schweizer Geschmack gibt. Das Produkt ist gut und einwandfrei verarbeitet. Die Anleitung könnte etwas größere Bilder oder eine ausführlichere schriftliche Beschreibung vertragen. Ich habe es zwar zusammengebaut bekommen, aber erst nachdem mir mein Schwiegervater gezeigt hat, wohin die unterschiedlichen Unterlegscheiben gelegt werden. Super finde ich dass das Kabel abnehmbar ist und so nicht zig Mal um das Gerät herumgeschlungen werden muss, beim Verstauen.
Tot nu toe kende ik raclette alleen als wat eerder als partyraclette wordt opgevat: pannetjes onderin, grillplaat bovenin. De traditionele raclettegrill van Klarstein bestaat uit een bovenliggend verwarmingselement en een draaibare en in hoogte verstelbare plaat waarop de kaas komt. Tot nu toe heb ik een Appenzeller kaasblok en een Gouda van middelbare leeftijd geprobeerd. Beide smelten heel goed en relatief snel. Toch heb ik de neiging om qua smaak de voorkeur te geven aan de Appenzeller, omdat deze een hartigere smaak heeft en de gegratineerde (aardappelen, tomaten, etc.) meer de klassieke traditionele Zwitserse smaak geeft. Het product is goed gemaakt en foutloos. De instructies zouden iets grotere afbeeldingen of een meer gedetailleerde schriftelijke beschrijving kunnen gebruiken. Ik heb het wel in elkaar gekregen, maar pas nadat mijn schoonvader me had laten zien waar ik de verschillende ringen moest plaatsen. Ik vind het geweldig dat de kabel afneembaar is en niet talloze keren om het apparaat hoeft te worden gelust wanneer het wordt opgeborgen.
Die Tage werden kürzer, die Temperaturen fallen und somit beginnt die gemütliche Jahreszeit mit Raclette. Von Klarstein gibt es jetzt dieses Raclettegerät, das ich in dieser Form bisher noch nicht kannte. Den Zusammenbau durfte mein Sohn übernehmen und so war das Gerät richtig schnell zusammengebaut. Einfach Netzkabel (welches eine ausreichende Länge hat) einstecken und das Gerät am Regler, der sich oben rechts am Gerät befindet, auf erst einmal Maximum stellen, damit das Gerät ausbrennen kann. Nicht erschrecken, wenn es qualmt. Vom Hersteller werden 10 Minuten angegeben, wir haben es aber lieber erst einmal gute 15 Minuten laufen lassen. Wichtig : Denkt an eine gute Belüftung ! Vor dem ersten Gebrauch haben wir noch die Grillplfanne gereinigt. Hier ist es wichtig, ein weiches Tuch zu nehmen, da man ansonsten recht schnell Kratzer hat. Beim ersten Racletteeinsatz mussten wir noch etwas herumexperimentieren, auf welche Temperatur wir das Gerät einstellen müssen bzw. in welcher Höhe der Käse gebräunt werden muss. Wer es richtig knusprig mag, sollte die Grillpfanne etwas höher festmachen und/oder die Temperatur höherstellen. Das Ganze geht recht einfach mit der Feststellschraube. Das Gerät wird mit seinen 600W sehr schnell richtig heiß, also müsst ihr auf euren Käse aufpassen, damit er nicht anbrennt. Das Kippen der Grillpfanne erfordert etwas Übung. Mit 2 Holzgriffen könnt ihr die Grillplatte in Position bringen. Leider hat das nicht immer so richtig bei uns geklappt. Restlichen Käse solltet ihr mir einem Holzspatel (der leider nicht mitgeliefert wird) abmachen, um das Material nicht zu beschädigen. Fazit : Eine lustige Idee für gemütliche Winterabende mit der Familie und Freunden.
De dagen worden korter, de temperaturen dalen en zo begint het gezellige seizoen met raclette. Klarstein heeft nu dit racletteapparaat dat ik nog nooit eerder heb gezien. Mijn zoon mocht de montage doen en dus was het apparaat heel snel in elkaar gezet. Steek gewoon de voedingskabel in het stopcontact (die voldoende lang is) en zet het apparaat op maximaal bij de controller die zich rechtsboven op het apparaat bevindt, zodat het apparaat kan doorbranden. Schrik niet als het rookt. De fabrikant geeft 10 minuten aan, maar wij lieten hem liever een goede 15 minuten draaien. Belangrijk: Denk aan goede ventilatie! Voor het eerste gebruik hebben we de grillpan schoongemaakt. Hierbij is het belangrijk om een zachte doek te gebruiken, anders krijg je vrij snel krassen. Toen we de raclette voor het eerst gebruikten, moesten we een beetje experimenteren met welke temperatuur we het apparaat moesten instellen en hoe diep de kaas bruin moest worden. Als je van echt krokant houdt, zet je de grillpan wat hoger en/of stel je de temperatuur hoger in. Het geheel is vrij eenvoudig met de borgschroef. Met zijn 600W wordt het apparaat erg snel heet, dus je moet oppassen met je kaas dat hij niet aanbrandt. Het kantelen van de grillpan vraagt enige oefening. Met 2 houten handvatten kun je de grillplaat positioneren. Helaas lukte dat niet altijd voor ons. De overgebleven kaas dient u met een houten spatel (die helaas niet meegeleverd wordt) te verwijderen om het materiaal niet te beschadigen. Conclusie: Een leuk idee voor gezellige winteravonden met familie en vrienden.
Die Bestellung kurz vor Weihnachten war ein Experiment, das geglückt ist. Warscheinlich hätte ich auf den Expressversand auch verzichten können, aber so war es Nummer sicher. Das Gerät selbst funktioniert einwandfrei , auch wenn es kein Prüfzeichen hat. Handhabung ist einfach, aber nichts für Kinder. Wir haben es zusammen mit einem Raclettegerät mit Pfänchen und Grill verwendet, denn sonst hätte jeder einzelne zu lange auf seine Käseportion warten müssen. Toll ist das der geschmolzene Käse vom großen Stück gestrichen werden kann, so haben wir einen würzigen original Schweizer Raclette Käse verwendet, der ein besonders leckeres Aroma hatte. Zu dem Preis wirklich ein Schnäppchen, das sich gelohnt hat.
De bestelling vlak voor kerst was een experiment dat succesvol bleek te zijn. Ik had het waarschijnlijk zonder expresverzending kunnen doen, maar het was veilig. Het apparaat zelf werkt perfect, ook al heeft het geen keurmerk. Bediening is eenvoudig, maar niet voor kinderen. We gebruikten hem samen met een racletteapparaat met pannetjes en grill, want anders had iedereen te lang moeten wachten op zijn portie kaas. Fijn dat de gesmolten kaas uit het grote stuk gehaald kan worden, dus gebruikten we een pittige originele Zwitserse raclettekaas, die een bijzonder lekker aroma had. Echt een koopje voor de prijs, zeker de moeite waard.
Negli ultimi tempi, il termine ""raclette"" è entrato sempre più nella nostra quotidianità in riferimento a elettrodomestici, accessori da cucina, ristoranti. Incuriosito dall'etimologia della parola, ho scoperto che prende origine dal famoso formaggio svizzero ""raclette"", dall'alta proprietà fondente e dal gusto saporito. Ma veniamo a noi. se siete amanti dei formaggi ed in particolar modo di quelli fondenti, Klarstein Appenzell 2G è l'elettrodomestico che fa per voi. Potrete organizzare delle cene tra amici, degustando il vostro formaggio filante, su carni, panini, verdure ecc. La raclette Klarstein Appenzell 2G è realizzata in metallo nero lucido, con un piano in acciaio reclinabile e rotabile a cui sono fissate due eleganti estensioni in legno. Tramite la pratica manopola, si può regolare l'altezza e la rotazione. Tramite un'altra manopola, è possibile regolare la temperatura d'utilizzo, garantita da un elemento riscaldante da 600 W. Le dimensioni di Klarstein Appenzell 2G sono piuttosto compatte, 38 x 21 x 31 cm (LxAxP) e il peso di 3,5 Kg. Non ha lo spegnimento automatico, unica piccola pecca a nostro avviso. Da buoni siciliani, lo proveremo con dell'ottima tuma e della provola stagionata, unendo i due formaggi all'interno di una terrina con un'acciuga salata e qualche pezzetto di peperoncino! Ricetta ""rubata"" ad una pizzeria del posto in cui abitiamo. Si potrebbero sperimentare tantissime ricette e sbizzarrirsi con svariati tipi di formaggi, consiglio, però, di utilizzare sempre quelli con almeno tre mesi di stagionatura. In conclusione, questo è uno di quegli accessori sicuramente non indispensabili in cucina, ma che farà piacere ritrovarsi, per passare un'allegra serata in famiglia o con gli amici. Visto che si avvicina il Natale, potrebbe essere una simpatica idea regalo.
De laatste tijd is de term "raclette" steeds meer ons dagelijks leven binnengedrongen met betrekking tot huishoudelijke apparaten, keukenaccessoires, restaurants. Geïntrigeerd door de etymologie van het woord, ontdekte ik dat het afkomstig is van de beroemde Zwitserse kaas "raclette", met een hoog smeltend vermogen en een hartige smaak. Maar laten we naar ons toe gaan. als je van kaas houdt en vooral van donkere, dan is de Klarstein Appenzell 2G het apparaat voor jou. U kunt diners met vrienden organiseren, uw draderige kaas proeven, op vlees, sandwiches, groenten, enz. De Klarstein Appenzell 2G raclette is gemaakt van hoogglans zwart metaal, met een kantelbaar en draaibaar stalen blad waaraan twee elegante houten verlengstukken zijn bevestigd. Door middel van de praktische draaiknop kun je de hoogte en rotatie aanpassen. Met een andere knop is het mogelijk om de bedrijfstemperatuur in te stellen, gegarandeerd door een verwarmingselement van 600 W. De afmetingen van de Klarstein Appenzell 2G zijn vrij compact, 38 x 21 x 31 cm (BxHxD) en het gewicht van 3,5 Kg. hebben automatische uitschakeling, het enige kleine minpunt naar onze mening. Zoals goede Sicilianen, proberen we het met uitstekende tuma en gekruide provola, waarbij we de twee kazen in een kom combineren met een gezouten ansjovis en een paar stukjes chilipeper! Recept "gestolen" van een lokale pizzeria waar we wonen. Je zou met veel recepten kunnen experimenteren en jezelf kunnen verwennen met verschillende soorten kazen, maar ik raad aan om altijd kazen te gebruiken die minstens drie maanden rijpen. Kortom, dit is een van die accessoires die zeker niet essentieel is in de keuken, maar die het een plezier zal maken om samen te komen, om een gezellige avond door te brengen met familie of vrienden. Aangezien Kerstmis nadert, kan het een leuk cadeau-idee zijn.
Die Lieferung erfolgte zügig und die Ware kam unbeschädigt bei mir an. Im Lieferumfang waren Selbstaufbauteile für einen Raclette Grill samt Anleitung. Der Aufbau ging recht schnell und das Raclette war einsatzbereit. Man muss einfach nur auf das kleine Tablett aus Metall entweder Toast mit Belag und Käse zum überbacken auflegen oder kann es auch als kleinen Grill verwenden für Fleisch und Fisch. Das Raclette hat einen stufenlosen Drehregler für die Temperatur. Wenn das Essen dann fertig ist, kann man das Tablett zur Seite drehen und durch anheben des hinteren Holzgriffes, das Essen auf den Teller rutschen lassen. Diese Form des Raclettes kannte ich vorher auch noch nicht und finde es eigentlich ganz witzig. Es ist einfach was anderes. Das Heizelement ist direkt über dem Metalltablett und kann durch lösen einer kleinen Schraube in der Höhe verstellt werden. Da der Raclette Grill einfach auseinander zu nehmen ist, kann man ihn auch problemlos reinigen. Man muss allerdings bei der Anwendung vorsichtig sein da Verbrennungsgefahr droht. Das 600 Watt Heizelement heizt sich sehr schnell auf. Man sollte das Gerät nicht ohne Beobachtung lassen. Keine Kinder an das Gerät lassen, zumindest nicht ohne Aufsicht. Vor der ersten Inbetriebnahme mit Lebensmitteln sollte man das Gerät einbrennen und das Tablett abwischen. Danach kann man dann leckere Produkte je nach Geschmack überbacken oder einfach nur grillen. Ich empfehle den Raclette Grill gerne weiter und finde auch das Preisleistungsverhältnis gut. Gern gebe ich volle Punktzahl. Ich habe den Raclette Grill kostenlos im Rahmen eines Produkttests erhalten.
De levering was snel en de goederen kwamen onbeschadigd aan. Bij de levering inbegrepen zijn zelfbouwonderdelen voor een raclettegrill inclusief handleiding. De montage ging vrij snel en de raclette was klaar voor gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is toast met beleg en kaas op de kleine metalen schaal leggen of hem gebruiken als kleine grill voor vlees en vis. De raclette heeft een traploze draaiknop voor de temperatuur. Als het eten klaar is, kun je het dienblad opzij draaien en het eten op het bord laten glijden door de achterste houten handgreep op te tillen. Ik kende deze vorm van raclette nog niet en vind het eigenlijk best grappig. Het is gewoon anders. Het verwarmingselement zit direct boven de metalen bak en is in hoogte te verstellen door een klein schroefje los te draaien. Omdat de raclettegrill eenvoudig te demonteren is, kan hij ook zonder problemen worden schoongemaakt. U moet echter voorzichtig zijn bij het gebruik, omdat er een risico op brandwonden bestaat. Het verwarmingselement van 600 watt warmt razendsnel op. Men mag het apparaat niet onbeheerd achterlaten. Laat kinderen het apparaat niet gebruiken, althans niet zonder toezicht. Voordat u het voor de eerste keer met voedsel gebruikt, moet u het apparaat inbranden en de bak schoonvegen. Vervolgens kunt u naar smaak heerlijke producten bakken of gewoon grillen. Ik zou de raclettegrill graag aanbevelen en ik denk ook dat de prijs-prestatieverhouding goed is. Ik wil graag volledige punten geven. Ik heb de raclettegrill gratis ontvangen als onderdeel van een producttest.
Ho preso questa piastra della Klarstein Appenzell 2G per il formaggio raclette, e per deliziare il mio palato è quello dei miei amici. La piastra prende il nome dal formaggio svizzero il raclette, originario del canton Vallese, viene mangiato dopo averlo scaldato così che la parte interna si fonda e venga servita come accompagnamento di diversi tipi di piatti. Per poterlo degustare abbiamo bisogno della piastra, per questo motivo ho deciso di prendere questo dispositivo, semplicissimo d utilizzare. La piastra professionale ha un design moderno e semplice, una base pesante non un perno dove far scorrere la piastra. Ha un impugnatura girevole in legno e la regolazione per l’altezza. Tranquilli non consumerete tanta corrente elettrica poiché funziona a 600 W. Potete regolare la temperatura tramite la manopola sul lato in alto, mentre per l’altezza c’è una piccola manopola per far alzare o abbassare la piastra. COME SI PREPARA LA RACLETTE? La raclette si prepara tagliando a metà la forma di formaggio e scaldandola sotto la resistenza della piastra. Quando lo strato superiore inizia a sciogliersi, viene ""raschiato"" via e posto sul piatto di portata: il termine raclette infatti deriva dal francese racler, che significa raschiare o meglio ""scrostare"" ma anche ""grattare"". Tradizionalmente si serve con patate cotte al cartoccio e fette di bresaola, e sottaceti come cetriolini e cipolline. Per poterlo degustare abbiamo bisogno della piastra, per questo motivo ho deciso di prendere questo dispositivo, semplicissimo da utilizzare. La piastra è tradizionale e professionale ha un design moderno e semplice, una base pesante, un'asta laterale dove far scorrere la piastra. Possiede un'impugnatura girevole in legno e la regolazione per l’altezza. Tranquilli non consumerete tanta corrente elettrica poiché funziona a 600 W. Potete regolare la temperatura tramite la manopola sul lato in alto, mentre per l’altezza c’è una piccola manopola per far alzare o abbassare la piastra. COME FUNZIONA? Innanzitutto bisogna montare il dispositivo, anche se le istruzioni non sono in italiano non sarà difficile. Mettere la base, e la staffa con la resistenza, basta avvitare le viti sotto. Montare la piastra e inserire la manopola a vita. Consiglio di lavare i componenti quale la piastra e asciugarla prima di inserirla. Ora dovrete semplicemente inserire la presa nella corrente e accendere l’interruttore che si regola su minimo e massimo. Tagliare il formaggio raclette a fette oppure a metà e adagiarlo sulla piastra. Posizionate l’altezza da voi preferita, più lo avvicinate alla resistenza più il formaggio fonderà creando anche la crosticina croccante . Una volta fuso tramite le maniglie in legno potete girarlo e anche inclinarlo per inserire il formaggio sui vostri piatti. Potete usarlo anche sul pane o sugli spiedini di carne!!!! Semplice vero!!! Non potete capire che delizia!!! Naturalmente potrete usare anche altri tipi di formaggio, evitate la mozzarella poiché mette fuori troppa acqua, usate formaggi semimolli, tra cui provola, caciocavallo, asiago ecc. All’interno della confezione troveremo 1 x piastra raclette 1 x piastra grill Le dimensioni sono di 38 cm x 31 cm x 21 cm, non è piccola ed è anche molto pesante come avevo detto in precedenza, circa 3,5 kg. DAVVERO SODDISFATTA!!!!!
Ik heb dit bord van Klarstein Appenzell 2G gekregen voor raclette kaas, en om mijn smaakpapillen te verrassen is dat van mijn vrienden. Het bord ontleent zijn naam aan de Zwitserse raclettekaas, oorspronkelijk afkomstig uit het kanton Wallis, wordt gegeten na verhitting zodat de binnenkant smelt en wordt geserveerd als bijgerecht bij verschillende soorten gerechten. Om het te kunnen proeven hebben we het bord nodig, daarom heb ik besloten dit apparaat te nemen, heel eenvoudig in gebruik. De professionele stijltang heeft een modern en eenvoudig ontwerp, een zware basis, geen speld om de stijltang in te schuiven. Het heeft een houten draaibare handgreep en is in hoogte verstelbaar. Maak je geen zorgen, je verbruikt niet zoveel stroom aangezien hij werkt op 600 W. Je regelt de temperatuur met de knop aan de bovenkant, terwijl er voor de hoogte een kleine knop is om de plaat hoger of lager te zetten. HOE DE RACLETTE BEREIDEN? Raclette wordt bereid door het kaaswiel doormidden te snijden en te verwarmen onder het verwarmingselement van de plaat. Wanneer de bovenste laag begint te smelten, wordt deze eraf "geschraapt" en op de serveerschaal geplaatst: de term raclette is in feite afgeleid van het Franse racler, wat schrapen of liever "scrostaren" maar ook "krabben" betekent. "". Traditioneel wordt het geserveerd met gebakken aardappelen en plakjes bresaola, en augurken zoals augurken en lente-uitjes. Om het te kunnen proeven hebben we het bord nodig, daarom heb ik besloten dit apparaat te nemen, heel eenvoudig in gebruik. Het bord is traditioneel en professioneel, het heeft een modern en eenvoudig ontwerp, een zware basis, een zijdelingse stang om het bord te schuiven. Het heeft een houten draaibare handgreep en is in hoogte verstelbaar. Maak je geen zorgen, je verbruikt niet zoveel stroom aangezien hij werkt op 600 W. Je regelt de temperatuur met de knop aan de bovenkant, terwijl er voor de hoogte een kleine knop is om de plaat hoger of lager te zetten. HOE WERKT HET? Eerst moet je het apparaat in elkaar zetten, ook al is de handleiding niet in het Italiaans, het zal niet moeilijk zijn. Plaats de basis en de beugel met weerstand, draai gewoon de schroeven eronder. Monteer de plaat en breng de knop tot leven. Ik raad aan om de onderdelen, zoals de plaat, te wassen en te drogen voordat je deze plaatst. Nu hoef je hem alleen maar aan te sluiten en de schakelaar aan te zetten die zich aanpast aan minimum en maximum. Snijd de raclettekaas in plakjes of helften en leg deze op het bord. Plaats de gewenste hoogte, hoe dichter je hem bij de weerstand brengt, hoe meer de kaas zal smelten, waardoor ook een knapperige korst ontstaat. Eenmaal gesmolten door de houten handgrepen kun je hem draaien en zelfs kantelen om de kaas op je gerechten te leggen. Je kunt het ook gebruiken op brood of vleesspiesen!!!! Simpel waar!!! Je kunt niet begrijpen hoe lekker!!! U kunt natuurlijk ook andere soorten kaas gebruiken, vermijd mozzarella omdat deze te veel water afgeeft, gebruik halfzachte kazen, waaronder provola, caciocavallo, asiago etc. In de verpakking vinden we 1 x racletteplaat 1 x grillplaat De afmetingen zijn 38 cm x 31 cm x 21 cm, hij is niet klein en hij is ook erg zwaar, zoals ik al eerder zei, ongeveer 3,5 kg. ECHT TEVREDEN!!!!!
In sostanza questo apparecchietto (parecchio ingombrantello) serve a scaldare dolcemente un formaggio tipico svizzero (chiamato, appunto, raclette *), sino a farlo fondere nell'apposita vaschetta inclinabile e ruotabile per poterlo così stendere senza sporcarsi su verdure grigliate, affettati, patate fatte al cartoccio, cipolline, cetriolini o crostoni di pane... una specialità del canton Vallese disponibile direttamente sulle nostre tavole italiane ... beh... siccome in questo modo si utilizza giusto qualche volta per una serata particolare tra amici.. .con mio marito abbiamo pensato di sperimentare ... già... provandolo anche con altro di nostrano... e non va affatto male (la mozzarella fa troppa acqua, ok con la provola affumicata, quella dolce, i semi stagionarti morbidi o adatti per la fonduta, perfetta con i panini). Va collegato alla corrente elettrica, purtroppo non hanno pensato ad aggiungere un perno per fissare la base, ha dei piedini di appoggio in gomma che un po' la sopraelevano e non rovinano i piani...ah... va montato! Arriva in un imballaggio a prova d'urto, dentro la scatola ci sono i pezzi da assemblare, il manuale però non è in italiano -.- si va d'intuito e di figure...non sarà immediato farlo... comunque... . all'apparenza è solido, robusto, pesantello e dai buoni materiali (prevalentemente acciaio e metallo, ci sono delle morse e delle viti a stringere, pare che ben reggono garantendone stabilità e sicurezza. Non di metallo ci sono solo i due manici di legno per manovrare senza scottarsi... considerateli il prolungamento delle vostre mani). Una volta completata la costruzione, e pulito ... si poggia il formaggio sulla piastra posta al centro... come precedentemente specificato si muove lateralmente, si abbassa e si alza lungo una staffa (in altre parole si sceglie l'altezza che si vuole) ... sia muoverla ai lati sia abbassarla e alzarla consente di avvicinarla e di allontanarla dalla resistenza superiore che genera calore (fate attenzione) ...infine si inclina solo quando il formaggio avrà raggiunto il grado di morbidezza desiderato (naturalmente l'intensità di calore emessa è regolabile, c'è una manopolina da ruotare per farlo che funge da termostato) ... va messo sotto un piatto per consentire di mangiarlo facendolo scivolare. Quando si accende un led lo indica, da quel momento si inizierà a riscaldare.. facendo la prima prova potrete sentire un cattivo odore, passa dopo poco, lasciatelo andare per una decina di minuti senza metterci nulla. Garantisce ottime cotture, il prezzo è accettabile (non si sfrutta tanto, in specie soffrendo di colesterolo alto) ...consumi limitati, visto che questa sorta di fornello ha una potenza massima raggiungibile di 600 Watt. * ... s trova in rete o in alcuni supermercati, non sempre ovunque, più facile vederlo a fettine ... considerate circa un paio d'etti a testa per un decente soddisfazione del palato, mangiando quello e basta, ovvio. L'odore mi infastidisce, è acre, di contro ha un sapore delicato, infatti non disturba e non sovrasta, ma accompagna, i sapori degli altri cibi a cui l'abbinerete. p.s.. beh... la vernicetta di rivestimento nera tende a graffiarsi e a staccarsi in specie dal perno verticale quando si fa salire e scendere la piastre centrale.. non contamina il commestibile, fa solo rovinare un minimo l'estetica dell'elettrodomestico, non ne pregiudica la funzionalità. Prodotto gentilmente offertoci dal venditore :-) Provato e valutato con onestà
In wezen wordt dit apparaat (vrij omvangrijk) gebruikt om een typische Zwitserse kaas voorzichtig te verwarmen (in feite raclette genoemd *), totdat hij smelt in de speciale pan die kan worden gekanteld en gedraaid om hem te kunnen verspreiden zonder vies op gegrilde groenten, vleeswaren, en papillote, kleine uien, augurken of croutons... een specialiteit van het kanton Wallis die direct op onze Italiaanse tafels verkrijgbaar is... nou... want op deze manier wordt het maar af en toe gebruikt voor een speciale avond met vrienden ... met mijn man besloten we te experimenteren ... al ... proberen het met andere lokale ... en het is helemaal niet slecht (de mozzarella maakt te veel water, oké met de gerookte provola, de zoete, de zacht gekruide pitjes of geschikt voor fondue, perfect bij sandwiches). Het moet op het elektriciteitsnet worden aangesloten, helaas hebben ze er niet aan gedacht om een pin toe te voegen om de basis te bevestigen, het heeft rubberen steunvoetjes die het een beetje omhoog brengen en de vloeren niet verpesten... ah... het moet te monteren! Het komt aan in een schokbestendige verpakking, in de doos zitten de onderdelen die in elkaar moeten worden gezet, maar de handleiding is niet in het Italiaans -.- je gaat af op intuïtie en cijfers... het zal niet onmiddellijk zijn om dat te doen... in ieder geval. ... blijkbaar is het solide, robuust, zwaar en gemaakt van goede materialen (voornamelijk staal en metaal, er zijn klemmen en schroeven om vast te zetten, ze lijken goed stand te houden, stabiliteit en veiligheid te garanderen. Geen metaal, er zijn alleen de twee houten handvatten voor manoeuvreren zonder verbrand te raken... beschouw ze als een verlengstuk van uw handen). Zodra de constructie is voltooid en schoongemaakt ... wordt de kaas op de plaat in het midden geplaatst ... zoals eerder gespecificeerd, beweegt hij zijwaarts, daalt en stijgt langs een beugel (met andere woorden, u kiest de gewenste hoogte) ... zowel door hem opzij te bewegen als door hem te laten zakken en omhoog te brengen, kan hij dichter en verder weg van de bovenste weerstand worden gebracht die warmte genereert (wees voorzichtig) ... tenslotte kantelt hij alleen wanneer de kaas de gewenste graad heeft bereikt van zachtheid (natuurlijk is de intensiteit van de uitgestraalde warmte instelbaar, er is een knop om aan te draaien zodat het als thermostaat werkt) ... het moet onder een bord worden geplaatst om het te kunnen eten door het te schuiven. Als er een led gaat branden geeft dat aan, vanaf dat moment zal hij beginnen op te warmen.. bij de eerste test ruik je een vieze geur, die gaat na een tijdje weer over, laat hem ongeveer tien minuten intrekken zonder er iets in te doen . Het garandeert een uitstekende keuken, de prijs is acceptabel (het wordt niet zo veel uitgebuit, vooral als men lijdt aan een hoog cholesterolgehalte) ... beperkt verbruik, aangezien dit soort fornuis een maximaal vermogen van 600 watt heeft. * ... het is te vinden op het net of in sommige supermarkten, niet altijd overal, het is gemakkelijker om het in plakjes te zien ... overweeg ongeveer een paar ons per stuk voor een behoorlijke smaakpapillen, eet dat en dat is het natuurlijk. De geur irriteert me, hij is scherp, aan de andere kant heeft hij een delicate smaak, in feite stoort of overheerst hij niet, maar hij vergezelt de smaken van de andere voedingsmiddelen waarmee je hem combineert. ps. nou... de zwarte coating heeft de neiging om gekrast te worden en los te laten, vooral van de verticale pin wanneer je de centrale plaat omhoog en omlaag beweegt... het vervuilt het eetbare niet, het verpest gewoon de esthetiek van het apparaat, het doet heb geen invloed op de functionaliteit. Product vriendelijk aangeboden door de verkoper :-) Eerlijk getest en beoordeeld
Ich liebe Raclette und ich liebe Käse über alles und so freute ich mich riesig den Klarstein Appenzell 2G traditionellen Raclette Grill testen zu dürfen. Schon auf dem Foto lief einem das Wasser im Mund zusammen, wenn man daran dachte abends mit Freunden gemütlich zusammen zu sitzen. Der Raclette Grill wird in einem stabilen Karton geliefert und muss erst noch zusammen gebaut werden. Das geht aber recht schnell Dank der Anleitung. Das ganze ist in einem schwarzen metallic Look mit silber, was sehr edel und hochwertig aussieht. Ganz unten hat man die Basisstation. Diese hat vier Füße, so dass das ganze auch sicher auf dem Tisch stehen bleibt und nicht verrutschen kann. Oben befindet sich das Heizelement. Dieses wird mit der Grillplatte verbunden und an der Basistation befestigt. Mit den beiden Holzgriffen kann ich die Grillplatte so kippen, das der geschmolzene Käse herunter läuft. Hier habe ich auch die Möglichkeit sie in der Höhe zu verstellen. Je weiter sie oben ist umso heißer wird es und der Käse zerläuft schneller. Habe ich sie weiter unten geht es dementsprechend langsamer. Ich habe den Raclette Grill nun schon einige male benutzt und bin begeistert. Auf der Basisstation kann man je nach belieben entweder Kartoffel legen, Gemüse wie Paprika, Mais, Pilze, aber auch Fleisch. Ist der Käse geschmolzen kann man mit dem Holzgriff die Grillplatte kippen und den geschmolzenen Käse auf das Fleisch oder Gemüse verteilen, sprich herunter laufen lassen. Der Käse schmilz sehr schnell und innerhalb weniger Minuten kann man mit essen anfangen. Das ist das schöne daran, denn man muss nicht ewig warten. Der Käse hat eine schöne Kruste und je nach belieben kann ich ihn dunkler oder heller machen, so wie man es mag. An dem Temperaturregler kann ich alles sehr gut einstellen. Man hat hier zwar keine Gradzahl stehen, sondern nur Minimum und Maximum und muss ausprobieren, welche Temperatur am besten ist. Aber das hat man sehr schnell raus, denn man sieht ja wie schnell der Käse schmilzt. Man kann sich die leckere Kruste so vorstellen wie bei dem Backofen Käse. Und schon den liebe ich. Der Käse selbst bekommt eine sehr cremige Konsistenz, wie man es von geschmolzenem Käse kennt und rinnt Perfekt auf das Fleisch oder Gemüse herunter. Auch Baguette kann man sehr gut darunter halten und es ist einfach nur sehr lecker. Wir haben auch verschiedene Käsesorten getestet und nicht nur speziellen Raclettekäse. Auch andere Käsesorten schmelzen Perfekt und je nach Geschmack kann man auch Camembert Sitzt man abends mit Freunden zusammen, kann man den ganzen Abend über den Raclette Grill an lassen, da ich die Möglichkeit habe, die Temperatur so zu regeln, das der Käse auch sehr langsam schmilzt und man sich so immer mal wieder bedienen kann den ganzen Abend über. Etwas Angst hatte ich dann doch wegen der Reinigung, denn geschmolzener Käse kann ganz schön hartnäckig sein. Aber das war überhaupt kein Problem. Die Grillplatte und die Basistation kann man ganz einfach unter fließend Wasser abspülen. Es bleiben auch keine Rückstände zurück und alles löst sich Prima ab. Das Heizelement sollte man nur mit einem feuchten Lappen abwischen, aber auch das klappt Prima. Ich finde diese kleinen Raclette Grill toll und besonders in geselliger Runde einfach nur Klasse, denn jeder kann sich nehmen was und wie viel er möchte. Alles ist sauber verarbeitet, es gibt keinerlei Mängel und der Käse schmilz recht schnell. Von mir gibt es fünf Sterne.
Ik hou van raclette en ik hou meer van kaas dan wat dan ook, dus ik was erg blij dat ik de Klarstein Appenzell 2G traditionele raclette-grill kon testen. Alleen al bij het zien van de foto liep het water je in de mond als je eraan dacht om 's avonds gezellig met vrienden te zitten. De raclettegrill wordt geleverd in een stevige doos en moet nog worden gemonteerd. Dankzij de instructies gaat het vrij snel. Het geheel is uitgevoerd in een zwart metallic look met zilver, wat er zeer stijlvol en hoogwaardig uitziet. Onderaan heb je het basisstation. Deze heeft vier pootjes, zodat het geheel stevig op tafel staat en niet kan wegglijden. Het verwarmingselement zit bovenaan. Deze is verbonden met de grillplaat en bevestigd aan het basisstation. Met de twee houten handvatten kan ik de grillplaat kantelen zodat de gesmolten kaas naar beneden loopt. Hier heb ik ook de mogelijkheid om ze in hoogte te verstellen. Hoe hoger het is, hoe heter het wordt en de kaas smelt sneller. Als ik ze verder naar beneden heb, is het navenant langzamer. Ik heb de raclette-grill nu een paar keer gebruikt en ik ben heel blij. Op het basisstation leg je naar eigen voorkeur aardappelen, groenten zoals paprika, mais, champignons maar ook vlees. Als de kaas eenmaal gesmolten is, kun je de grillplaat kantelen met het houten handvat en de gesmolten kaas over het vlees of de groenten smeren, dus laten uitlopen. De kaas smelt heel snel en je kunt binnen enkele minuten beginnen met eten. Dat is het leuke eraan, want je hoeft niet eeuwig te wachten. De kaas heeft een mooie korst en ik kan hem naar wens donkerder of lichter maken. Ik kan alles heel goed instellen op de temperatuurregelaar. Je hebt hier geen aantal graden, alleen minimum en maximum en je moet even uitproberen welke temperatuur het beste is. Maar daar kom je heel snel achter, want je ziet hoe snel de kaas smelt. Je kunt je de heerlijke korst als kaas in de oven voorstellen. En ik hou nu al van hem. De kaas zelf krijgt een zeer romige consistentie, zoals je die kent van gesmolten kaas, en loopt perfect af op het vlees of de groenten. Je kunt er ook stokbrood onder houden en het is gewoon erg lekker. We hebben ook verschillende soorten kaas getest en niet alleen speciale raclettekaas. Ook andere kaassoorten smelten perfect en afhankelijk van je smaak kun je ook camembert gebruiken.Als je 's avonds met vrienden aan tafel zit, kun je de raclette-grill de hele avond aan laten staan, ik heb namelijk de mogelijkheid om de temperatuur zo te regelen dat de kaas ook heel langzaam smelt en dat je jezelf de hele avond keer op keer kunt bedienen. Ik was een beetje bang voor het schoonmaken, omdat gesmolten kaas behoorlijk eigenwijs kan zijn. Maar dat was helemaal geen probleem. De grillplaat en het basisstation kunnen eenvoudig onder stromend water worden afgespoeld. Er zijn ook geen resten en alles komt er geweldig uit. Het verwarmingselement mag alleen met een vochtige doek worden afgenomen, maar dat werkt ook prima. Ik vind deze kleine raclette-grills geweldig en vooral in een gezellige groep gewoon geweldig, omdat iedereen kan nemen wat en hoeveel hij wil. Alles is netjes verwerkt, er zijn geen mankementen en de kaas smelt vrij snel. Het zijn vijf sterren van mij.